Hur tjänar jag staking-belöningar?

Börja staka kryptovalutor genom att gå till avsnittet Krypto, välja en token och trycka på Staka.

För vissa kryptovalutor gäller en vänteperiod innan du blir behörig för belöningar. Belöningar 💰 blir inte alltid tillgängliga direkt och de varierar beroende på faktorer som är utanför vår kontroll.

Avkastningen som visas i appen är indikativ baserat på historiska data, och vi kan inte garantera någon avkastning. Vi delar ut belöningar automatiskt när vi får in dem.