Hur avbryter jag krypto-staking?

Du kan när som helst begära att sluta staka. Så här slutar du staka:

1. Gå till avsnittet Krypto och välj den token du vill sluta staka
  2. Tryck på Sluta staka
  3. Ange det belopp du vill sluta staka och tryck på Bekräfta ✅

Vissa token har en 🔒 låsnings-period, vilket innebär att du måste vänta innan du kan använda ditt saldo efter unstaking. Vi meddelar dig den beräknade vänteperioden innan vi godkänner din unstaking-förfrågan. Under låsningsperiod ger de flesta protokoll inga belöningar.