Hur börjar jag handla kryptovalutor?

För att börja handla med i kryptovalutor, gå till Krypto och tryck på Kom igång. När du har läst och accepterat våra villkor och varningar om risker kan du börja köpa och sälja krypto.

För att köpa:

Tryck på Investera → välj kryptovaluta → tryck på Köp → lägg till beloppet → granska och bekräfta din order.

För att sälja:

Välj någon av dina tillgängliga kryptovalutor → tryck på Sälj → lägg till beloppet → granska och bekräfta din order.

👉 Innan du börjar handla bör du förstå riskerna med att handla krypto och avgöra om det är rätt för dig.

Kryptotillgångar är volatila och regleras eller skyddas inte av ersättningssystem för investerare, och beroende på ditt land kan de bli föremål för beskattning.

Vi tillhandahåller inte finansiell rådgivning. Om du har några frågor om din personliga situation bör du söka professionell och oberoende rådgivning.