Hur tar jag ut/skickar kryptovaluta?

Det finns två metoder för att skicka kryptovaluta med Revolut: till en Revolut-vän (utanför kedjan) och till en extern adress (på kedjan).

Skicka kryptovalutor till en vän på Revolut genom att trycka på fliken Överföringar i appen → välj en av dina Revolut-vänner → välj kryptovalutan från rullgardinslistan → ange det belopp du vill skicka → tryck på Skicka. Vännen ser omedelbart den skickade kryptovalutan på sitt Revolut-konto.

Klicka här för att se information om kryptouttag om du vill föra över kryptovaluta till en extern adress.