Hur köper och säljer jag råvaror?

Att köpa och sälja ädelmetaller fungerar på samma sätt som alla andra valutor vi stöder.

Du kan använda valfri fiatvaluta som stöds (t.ex. EUR eller USD) eller kryptovaluta (som BTC) för att investera i ädelmetaller, eller växla tillbaka dem till en fiatvaluta eller kryptovaluta.

Du kan göra detta via fliken Investera:

1. Tryck på Handla.
  2. Välj Råvaror
  3. Tryck på den råvara du vill köpa.
  4. Tryck på + Köp.
  5. Välj valuta och ange ditt köpbelopp.
  6. Granska din order och tryck på Bekräfta order för att slutföra köpet.

Du kan göra en marknadsorder för att omedelbart växla till kurserna som gäller vid transaktionstillfället. Du kan också skapa en stopp- eller gränsorder för att automatiskt växla ädelmetaller till ett framtida målpris.

När transaktionen har slutförts kan de inte återställas eller avbrytas.

När du köper och säljer ädelmetaller tillämpar vi avgifter beroende på ditt paket. Du kan läsa om dessa avgifter i den här artikeln.