Ta emot och överföra ädelmetaller

Du kan få ädelmetaller skickade till dig av en annan Revolut-användare. Du kan dock inte ta emot ädelmetaller skickade från utanför Revolut-plattformen.

Du kan även föra över ädelmetaller till din vän genom Revolut-appen. Gå till fliken Överföringar → välj en kontakt som har ett ”R” intill sitt namn → Tryck på Skicka. Ange beloppet du vill skicka och välj XAU, XAG, XPT eller XPD från rullgardinslistan och tryck på Skicka igen. Ditt innehav av ädelmetaller kommer direkt in till mottagarkontot!

Vi har inte stöd för överföring av exponering mot ädelmetaller till konton utanför Revolut-plattformen.