Hur använder jag Revolut Ramp?

Revolut Ramp är webbaserat och inte tillgängligt i Revolut-appen. Du kan börja använda Revolut Ramp genom att besöka Revolut Ramp-sidan, eller genom att välja att betala med Revolut från någon av dina kryptopartner, till exempel Metamask

Om du inte har ett Revolut-konto ännu, måste du verifiera din identitet för att börja använda Revolut Ramp. Det gör du genom att tillhandahålla en ID-handling och sedan filma dig själv för att verifiera ID-handlingen.