Hur ändrar jag min investeringsstrategi?

Du kan ändra din investeringsstrategi i appen:

Välj Investera på menyn längst ner → Mer → Inställningar → under Robo-Advisor, välj Redigera portfölj → se listan över tillgängliga investeringsportföljer.

Om du byter investeringsstrategi kan du bara justera modellportföljen en gång per månad, och du kan bara byta till en som har lägre risk än den du har investerat i tidigare.

Genom att byta portfölj kommer dina befintliga positioner att köpas och säljas. Du kommer inte att debiteras en separat avgift för detta.