Hur stänger jag mitt handelskonto?

Du kan stänga ditt handelskonto genom att öppna Revolut-appen och gå till avsnittet Aktier.

Genom att trycka på tre punkter:  på den högra sidan av skärmen och välja Stäng handelskonto samt godkänna villkoren för att stänga handelskontot, samtycker du till att vi stänger ditt handelskonto med Revolut (och säljer dina aktier om du har några).

Kontostängningen sker i fyra steg:

Steg 1: Efter att du har skickat en begäran om att stänga ditt konto säljer vi dina tillgångar. Efter försäljningen av aktierna följer en två dagar lång avräkningsprocess.

Steg 2: När ditt kapital är likviderat får du in det på ditt Revolut bankkonto.

Steg 3: Vi för över återstående saldo från ditt Revolutbankkonto. Besök sidan Konton i appen och välj USD för att se ditt saldo.

Steg 4: Vi stänger ditt handelskonto när saldot är 0 $.