Hur öppnar jag ett handelskonto?

För att öppna ett handelskonto med Revolut Securities Europe UAB, måste du först öppna ett konto med Revolut Bank UAB, verifiera din identitet och uppfylla följande krav:

• Vara 18 år eller äldre.
  • Ha ett giltigt Nationellt identifieringsnummer
  • Ha minst 7.3- versionen av Revolut-appen

Du kan skicka in en ansökan i avsnittet Aktier genom att klicka på Kom igång. Hanteringstiden brukar vara upp till 48 timmar. Vi uppdaterar dig när ditt handelskonto är redo eller ber dig om mer information vid behov.

När du ger oss ditt skatteregistreringsnummer under registreringsprocessen, se till att det motsvarar landet du angett i appen. Du kan hitta mer information om den obligatoriska informationen här och om giltiga landsnummer här.

Handelskonton är tillgängliga med alla Revolut-paket.