Vilken information behöver jag lämna för trading på Revolut?

Under onboarding för trading måste du tillhandahålla följande.

Skatteregistreringsnummer (TIN) för bosättningslandet i appen:

• Kontrollera att informationen om ditt skatteregistreringsnummer är korrekt genom att trycka på Konto → Personuppgifter → Ytterligare information → Skattehemvister.
  • Du kan se ditt bosättningsland genom att trycka på profilbilden i det övre vänstra hörnet → Konto → Personuppgifter → Bostadsadress.

Identifiering av nationalitet:

• Här finns en lista över giltiga typer av nationella identifierare.

Efter det gör vi verifieringskontroller. Vi kan avvisa din registrering, eller så kan registreringsprocessen ta längre tid, under följande omständigheter:

• Om du har uppgett fel skatteregistreringsnummer. Skatteregistreringsnumret i din profil ska överensstämma med det du anger under registreringen. Du kan redigera ditt skatteregistreringsnummer här.
  • Om du tidigare har haft ett handelskonto hos Revolut måste vi göra några ytterligare kontroller innan vi kan godkänna din registrering.