Vad kan man handla med?

Du kan välja mellan ett växande antal värdepapper som är noterade i USA, inklusive aktier från vissa internationella företag som är noterade i USA via American Depositary Receipts (till exempel Alibaba, Sony).

Du kan kolla in våra tillgängliga investeringar i funktionen Aktier i appen, även utan att behöva skapa ett handelskonto.

I framtiden planerar vi att erbjuda möjligheten att investera i fler marknader (såsom Australien, Storbritannien och Europa) samt att erbjuda ETF:er, så håll utkik!

Vi har för närvarande stöd för marknadsprisordrar, ordrar utanför öppettider, limitordrar och stoppordrar.