Hur rapporterar jag skatter på mina investeringar? ?

Dina investeringar kan generera inkomster eller kapitalvinster , till exempel om du får utdelningar eller om du säljer en aktie till ett högre pris än det du köpte aktien för. Dessa intäkter kan vara beskattningsbara i enlighet med dina lokala skattebestämmelser och det är ditt ansvar att förstå hur du ska deklarera och betala eventuell skatt.

Om du vill få hjälp med din skattedeklaration kan du komma åt dina handelsutdrag direkt från vår app via startsidan för aktier genom att klicka på ellipsen (tre punkter) till höger på skärmen och välja Utdrag.