Hur vet jag om mitt aktiehandelskonto har migrerats till den europeiska handelsenheten?

Om ditt aktiehandelskonto har flyttats till Revolut Securities Europe UAB, vår europeiska handelsenhet, har du fått ett mejl från oss som bekräftar att flytten är klar.

Du kan se vilken Revolut-handelsenhet som tillhandahåller dig tjänster i Revolut-appen genom att följa dessa steg:

• Klicka på fliken "Aktier" i din Revolut-app.
  • Skrolla ner till botten av sidan.

Om dina tjänster tillhandahålls av "Revolut Securities Europe UAB" har ditt konto redan migrerats framgångsrikt!

Observera att om du är bosatt inom EES och har öppnat ett aktiehandelskonto efter den 16 mars 2023 har du dirigerats direkt till den europeiska aktiehandelsenheten.

Om dina tjänster tillhandahålls av "Revolut Trading Ltd" och du är bosatt inom EES har ditt konto ännu inte migrerats. Kontrollera vår information i appen och det mejl som vi skickade den 20 april 2023 för att se vilka steg du fortfarande kan behöva ta.