Vad måste jag göra för att se till att överföringen av mitt aktiehandelskonto till den europeiska handelsenheten lyckas?

Du kommer åt Revolut Securities Europe UAB:s försäljningsvillkor genom att klicka här. För en bred sammanfattning av ändringarna, klicka här. Läs igenom denna information.

Majoriteten av kunderna behöver inte göra något mer.

I vissa fall behöver vi dock, innan vi kan migrera ditt aktiehandelskonto, samla in ytterligare information för att säkerställa att ditt aktiehandelskonto uppfyller de regulatoriska kraven för Revolut Securities Europe UAB, vår nya europeiska aktiehandelsenhet. Du har redan blivit kontaktad av oss angående detta och vi har bett dig lämna informationen via Revolut-appen.

Om du inte tillhandahåller informationen som vi har begärt kan vi inte migrera ditt aktiehandelskonto till vår europeiska handelsenhet, och ditt konto stängs.