Kommer det att finnas nya Försäljningsvillkor för den europeiska handelsenheten?

Ja, du kommer åt Revolut Securities Europe UAB:s försäljningsvillkor genom att klicka här. För en bred sammanfattning av ändringarna, klicka här. Läs igenom denna information.

Om du inte är nöjd med de nya försäljningsvillkor kan avstå från migrationen genom att stänga ditt aktiehandelskonto i Revolut-appen, men vi hoppas att du stannar. Stäng kontot genom att gå till fliken Aktier i Revolut-appen, klicka på Mer → Inställningar → Välj Stäng handelskonto.

Genom att behålla ditt konto bekräftar du att du godkänner de nya försäljningsvillkoren.