Vad är en återkommande köp-order och hur fungerar den?

En återkommande köp-order automatiserar köp av aktier eller ETF:er. Du kan välja vilket instrument du vill köpa, hur mycket du vill köpa och hur ofta du vill köpa det.

Följ dessa steg för att ställa in en återkommande köp-order:

1. Öppna fliken Investera i appen.
  2. Tryck på Handla och välj önskat instrument.
  3. Tryck på Köp längst upp till höger på orderskärmen.
  4. I rullgardinsmenyn Marknadsorder visas tillgängliga ordertyper.
  5. Tryck på Återkommande köp.

Framtida ordrar placeras en timme efter att marknaden har öppnats. Om den schemalagda ordern infaller på en dag utan handel utförs ordern nästa handelsdag.