Jak vám můžeme pomoci?

Stačí položit otázku níže a získáte odpověď.

Smazat historii chatu s jiným zákazníkem Revolutu

Jak mohu smazat historii chatu?

Chcete-li smazat historii chatu se zákazníkem Revolutu, postupujte podle následujících kroků

  • Chcete-li pokračovat, přejděte na „Platby“ v dolním menu.
  • Vyberte kontakt v Revolutu, jehož chat chcete smazat
  • Klepněte na jejich profilovou ikonu v pravém horním rohu
  • Posuňte dolů a klepněte na „Smazat chat“.

Vaše zprávy s tímto zákazníkem budou smazány a zákazník se už nebude zobrazovat v části Platby. Historie vašich transakcí však zůstane viditelná v historii transakcí.

Mohu s tímto zákazníkem provádět transakce i po smazání chatu?

Peníze tomuto zákazníkovi můžete dál posílat nebo od něj požadovat tak, že vyhledáte jeho značku Revtag pomocí stávajících postupů pro převod. Další informace najdete v těchto Nejčastějších dotazech.

Pokud od tohoto zákazníka nechcete přijímat transakce ani zprávy, můžete ho zablokovat. Další informace najdete v těchto Nejčastějších dotazech