Regler for brug af loungeadgangskort

Der er nogle regler, som du bør huske på, når du bruger loungeadgangskort:

• Du kan ikke sende dit kort til andre. Et kort er personligt og tilknyttet et id, som du skal vise sammen med kortet for at få adgang til loungen. Du kan købe et gæstekort til din medrejsende.
  • Du kan til hver en tid have op til 10 adgangskort. Du kan købe flere adgangskort, når dine eksisterende loungeadgangskort er blevet indløst.
  • Længden af ophold i en lounge er underlagt loungebetingelserne, som kan ses i appen under 'Oplysninger om lounge'. Normalt er det to-tre timer.
  • Loungeadgangskort er gyldige i alle understøttede lufthavnslounger, som kan findes i 'Livsstil' i den nederste menu → 'Rejse'→ 'Lounger'.
  • Søg efter en lufthavn, eller se på nærliggende lufthavne, hvis du har aktiveret geolokation.
  • Dit loungeadgangskort (og ethvert loungeadgangskort, du køber for gæster) forbliver gyldigt, så længe du har en Revolut-konto.
  • Ubrugte kort kan refunderes inden for 14 dage efter købet. Hvis du ønsker at få refusion for kort, der ikke er blevet indløst, skal du give os besked om det.
  • Du kan ikke få adgang til mere end én individuel lounge inden for en periode på to timer.