Hvad er betalingsmetoden Revolut Pay ?

Revolut Pay er en betalingsmetode, som kunderne kan bruge til onlinekøb. Dermed får de en enkel oplevelse ved kassen, hvor de som indehavere af en Revolut-konto slipper for at skulle angive kort- eller bankoplysninger. Personer, der ikke er Revolut-brugere får mulighed for at gemme deres oplysninger efter deres første køb. Der er ingen grænser for transaktionerne, og indehavere af en Revolut-konto kan nyde godt af den praktiske købsbekræftelse i appen.

Revolut tilbyder købsbeskyttelse i forbindelse med Revolut Pay-transaktioner. Hvis du mener, at forhandleren ikke har gennemført din ordre, kan du indgive et forsikringskrav ved at chatte med os.