Hvordan kan jeg lægge et budget?

Sådan opretter du et budget

1. Gå til 'Hjem' (hvor du kan se din saldo).
  2. Tryk på ikonet 'Analyser' i øverste højre hjørne (de tre bjælker ved siden af søgefeltet).
  3. Vælg 'Budget'.
  4. Tryk på 'Læg budget' for at angive dit budgetbeløb.
  5. Vælg hyppigheden (månedligt eller ugentligt) og startdatoen for din budgetcyklus.
  6. Fordel dit budget på bestemte kategorier som f.eks. dagligvarer, shopping, restauranter osv.
  7. Tryk på 'Udført', når alle oplysningerne om dit budget er korrekte.

Sådan opretter du kategorier

1. Gå til 'Hjem' (hvor du kan se din saldo).
  2. Tryk på ikonet 'Analyser' i øverste højre hjørne (tre bjælker ved siden af søgefeltet).
  3. Vælg 'Tilføj kategoribudget'
  4. Indtast et beløb for hver kategori ved siden af de kategorier, du vil inkludere.
  5. Tryk på 'Udført', når du er færdig,

Summen af kategoribudgetterne vil automatisk tælle som dit samlede budget.

Som udgangspunkt er dit budget i den samme valuta som din basisvaluta. Det er ikke muligt at ændre, hvilken valuta budgettet er i.

Med funktionen 'Budget' kan du få et overblik over dine udgifter og overholde dit budget. Et budget gør det nemt at holde styr på din økonomi og få sundere pengevaner.