Administrer kategorierne i 'Analyse'

De betalinger, som du foretager fra din Revolut-konto på din Revolut-app, bliver normalt tildelt en kategori.

Hele dit forbrug filtreres efter de kategorier, du bruger penge på, de forhandlere, du bruger penge hos og de lande, du bruger penge i.

Sådan ændrer du kategorien for din transaktion:

• Gå til dine Transaktioner. .
  • Tryk på den transaktion, du gerne vil redigere.
  • Scroll ned til afsnittet 'Kategori', og tryk på den aktuelle kategori.
  • Vælg en ny kategori, eller opret en brugerdefineret kategori ved at trykke på (+) øverst.
  • Vælg, om du vil overføre lignende transaktioner til denne nye kategori.

Du kan også tildele en transaktion bestemt kategori ved at følge disse trin:

1. Gå til hjemmeskærmen → Tryk på ikonet 'Analyse' øverst til højre. Du kan også gå til hjemmeskærmen, og åbne widgetten 'Brugt i denne måned'.
  2. Tryk på den kategori, du vil se.
  3. Tryk på 'Tilføj transaktion', og vælg den transaktion, hvis kategori du vil ændre.
  4. Vælg 'Tilføj kun denne transaktion' eller 'Tilføj alt fra denne forhandler', hvis du vil ændre kategorien for alle transaktioner fra denne forhandler.