Er der gebyrer for fleksible konti? Hvis ja, hvordan beregnes de?

Det koster ikke noget at oprette eller lukke en konto. Vi opkræver dog et lille årligt gebyr for at dække vores serviceomkostninger. Dette gebyr kaldes servicegebyret.

Dette gebyr dækker vores investeringsservice i pengemarkedsforeninger og er et løbende gebyr, der beregnes som en procentdel af værdien af de aktier, du har i pengemarkedsforeningen. Servicegebyret beregnes dagligt og trækkes automatisk fra den daglige rente, som du får.

Gebyrer for fleksible konti bliver beregnet dagligt baseret på dine saldi. Dette daglige gebyr bliver trukket fra rentebetalingerne. Du kan få flere oplysninger om de gebyrer, der bliver opkrævet, ved at trykke på rentebetalingerne, der bliver sat ind på din fleksible konto.

Se ex ante-omkostninger for pengemarkedsforeninger og oplysninger om gebyrer for at få en udspecificering af servicegebyret og eventuelle andre gebyrer i forbindelse med vores tjenester. Du kan finde dokumentet i appen ved at trykke på 'Oplysninger' på startskærmen for en fleksibel konto.