Skal jeg beregne min daglige rente ved at anvende den samlede saldo på min fleksible konto?

Hvis du skal beregne renten manuelt, er det vigtigt, at du bruger saldoen (ekskl. modtagne renter), som fondsforvalteren har fået. Det er nemlig dette beløb, som du kan få renter af. Hvis du indsender en ordre inden kl. 10.00 EET på en hverdag, vil fondsforvalteren få pengene samme dag. Når du skal finde ud af, hvor meget du forventer at få i rente, er det en god idé ikke at medregne ordrer, som er indsendt efter kl. 10.00 EET, i saldoen.