Hvad sker der med renterne på min fleksible konto, hvis jeg ikke hæver dem?

Du vil blive ved med at få tilskrevet daglige renter, hvad enten du hæver dine optjente renter eller ej.

Hvis der er overskydende rente tilbage, som ikke er blevet udbetalt inden den første hverdag i den næste måned, så vil den automatisk blive geninvesteret i den samme pengemarkedsforening på den førstkommende hverdag. Denne månedlige geninvestering giver effekten af renters rente, og du vil begynde at optjene renteafkast på den akkumulerede rente fra den anden hverdag i den førstkommende måned.