Er mine penge sikre på en fleksibel konto?

Selvom indskudsforsikringsordningen ikke gælder for fleksible konti, vil du være forsikret gennem Liabilities to Investor Insurance Scheme. Du kan få mere at vide på vores hjemmeside.

Dine penge vil blive investeret i en pengemarkedsforening (LVNAV), som er en forening med lav volatilitet. Banker og andre store virksomheder bruger ofte disse til at beskytte deres penge mod inflation. Din kapital kan dog være i fare i det usandsynlige tilfælde, at foreningens indre værdi (NAV) falder, og det årlige afkast (APY) bliver negativt. Vi anbefaler, at du læser dokumentet med risikoinformation og foreningens prospekt for at få en detaljeret forståelse af de involverede risici.

Investorer med en fleksibel konto bør vide følgende

• En pengemarkedsforening er ikke en garanteret investering.
  • En investering i en pengemarkedsforening adskiller sig fra indbetalinger. Det er fordi, der er risiko for at miste nogle af eller alle de penge, som du investerer i en pengemarkedsforening.
  • En pengemarkedsforening er ikke afhængig af ekstern støtte til at garantere likviditet eller til at stabilisere nettoaktivværdien pr. aktie.
  • Investoren bærer risikoen for at miste de investerede penge.