Hvad er en fleksibel konto, og hvordan opretter jeg en ny?

Med en fleksibel konto kan du få mest muligt ud af din opsparing på en strategisk måde i takt med de stigende leveomkostninger. Fleksible konti er tilgængelige for både nye og eksisterende kunder og giver dig fuld fleksibilitet. Du kan sætte penge ind på kontoen eller hæve penge, når du vil (gælder i henhold til vilkår og betingelser), samtidig med at du får renter af din opsparing hver dag. Rentesatsen kan dog ændre sig fra dag til dag.

Pengene på en fleksibel konto investeres i pengemarkedsforeninger, som har lav volatilitet, høj likviditet og forskellige instrumenter af høj kvalitet. De er et konkurrencedygtigt valg for kunder, der ønsker et afkast, som er på niveau med pengemarkedsrenten, så de kan sikre deres penge mod inflation. Risikoen er lavere end ved andre investeringer, men i et ugunstigt marked kan du stadig miste hele eller dele af din oprindelige investering. Tidligere var disse foreninger primært tilgængelige for institutionelle investorer og blev typisk brugt af virksomheder og banker til at bevare værdien af deres penge.

Hvis du vil åbne og investere gennem en fleksibel konto, skal du søge efter produktet 'Opsparing' i appen. Så kan du begynde at få renter fra den ene dag til den anden. Du skal læse vilkår og betingelser for fleksible konti og dokumentet med risikoinformation, inden du investerer i fleksible konti.