Hvordan bruger jeg et virtuelt kort til flergangsbrug med Revolut Shopper?

Kort til flergangsbrug er ideelle til administration af alle dine forskellige forbrugskategorier og abonnementer, så du altid bevarer kontrollen.

Sådan opretter du et virtuelt kort til flergangsbrug:

1. Klik på Revolut-ikonet i din Chrome-udvidelse.

2. Klik på "Kort". Vælg "Tilføj nyt". Angiv et navn og en farve til dit kort. Opret kortet!

3. Hold musemarkøren over et virtuelt kort, hvis du vil tilpasse det, og vælg "..." for at få vist flere valgmuligheder. Du kan angive en forbrugsgrænse for kortet, spærre/ophæve spærringen af kortet, omdøbe kortet og meget mere.