Hvordan booker jeg ture eller arrangementer gennem Oplevelser?

Book oplevelsen ved at vælge en dato og give de nødvendige oplysninger i appen.

Sådan booker du en oplevelse:

1. Gå til 'Livsstil' i menuen nederst, vælg 'Rejser', og tryk derefter på 'Oplevelser'.
  2. Indtast din placering og datoer, og tryk på 'Søg'.
  3. Tjek tilgængeligheden for dine valgte datoer, og følg vejledningen til at indtaste dine personlige oplysninger.
  4. Når du er ved kassen, kan du betale med din saldo i din digitale pung .

Når du har gennemført din reservation, vil du modtage en e-mail med en bekræftelse på reservationen fra no-reply@revolut.com. I e-mailen kan du se, hvor meget cashback du har optjent baseret på dit Revolut-abonnement. Hvis du ikke kan finde e-mailen, skal du tjekke din mappe med spam.

Sådan får du adgang til dine bookingoplysninger i appen

1. Gå til 'Livsstil' i menuen nederst på skærmen.
  2. Vælg 'Rejser' og derefter 'Oplevelser'.
  3. Tryk på 'Bookinger', og vælg din booking.

Hvis du vil have din virksomhed på listen over oplevelser, kan du kontakte vores leverandør via deres hjemmeside.

Vilkår og betingelser for Oplevelser gælder.