Stays

🏝️ Stays tilbyder en problemfri måde at tjene cashback på, mens du booker indkvartering fra Revolut-appen.

Du kan nyde godt af øjeblikkelig cashback, hvis du booker og betaler med det samme. I forbindelse med bookinger med 'betaling på stedet' eller Vrbo-ejendomme krediteres cashback ved udgangen af den efterfølgende måned efter gennemførelse af købet ved kassen (hvis du foretager købet i juli, modtager du din cashback i slutningen af august).

Ejendommene er sorteret på baggrund af en række faktorer, såsom: Konkurrencedygtige priser, gæsteanmeldelser, klager, bookingsucces og provision betalt til os. Du kan sortere ejendommene efter bedømmelse eller pris. Bedømmelse efter spisemuligheder er desværre ikke tilgængelig endnu.

Du kan kun booke ét værelse ad gangen, da booking af flere værelser desværre ikke understøttes. Vi understøtter ikke billeje eller booking af flybilletter på nuværende tidspunkt. Vi arbejder i øjeblikket på en valgmulighed, så du kan angive din feedback og hjælpe os med at udforme vores produkter.

Bookingproces:

Søg efter dit drømmeophold ved at gå til 'Livsstil' → 'Rejse' → 🏝️ 'Stays'.

Der kan du se oplysninger om ejendommen (faciliteter, politikker og andet) samt beløbet for cashback. Når du har booket, modtager du en bekræftelse via mail med alle oplysninger om dit ophold.

Du kan se din cashback ved at gå til 'Livsstil' → 'Rejse' → 'Bookinger'.

Skift bookingoplysninger

Få hjælp til et yderligere problem med at booke

For Vrbo-ejendomme er processen lidt anderledes. Se her:

En Vrbo-konto oprettes automatisk ved hjælp af din booking-mail. Derefter skal du gøre som følger:

1. Du får en bookingbekræftelse via mail med et omdirigeringslink.
  2. Tryk på linket for at åbne Vrbos logonside.
  3. Vælg 'Har du glemt din adgangskode', og få en genoprettelsesmail.
  4. Angiv en ny adgangskode.
  5. Log på Vrbo med den nye adgangskode.

Med Revolut-appen kan du se bookingoplysningerne, men du kan ikke foretage ændringer.

Sådan administrerer du din booking hos Vrbo

Sådan annullerer din booking hos Vrbo

Hvis du vil føje din valgmulighed til listen, skal du kontakte forhandleren direkte:

1. Sådan tilføjer du dit hotel/hostel/gæstehus
  2. Sådan tilføjer du din lejlighed

Du kan finde flere oplysninger i vores Vilkår og betingelser for Stays.