Betaling via Revolut under rejsen

Du kan hæve penge med dit Revolut-kort i hele verden, så du kan betale med kontanter på din rejse. Her er en liste over lande, du kan hæve penge i. Det er godt at vide, inden du ankommer til din destination. Revolut veksler automatisk beløbet til den valgte valuta, så det betyder, at du ikke skal købe valutaer på forhånd eller veksle penge inden din rejse.

Når du betaler med dit kort i udlandet i en anden valuta, tjekker vi først, om du allerede har en konto med penge i den pågældende valuta, og hvis du har, trækker vi pengene fra denne valutakonto. Hvis du ikke har, trækker vi pengene i basisvalutaen, dvs. valutaen i det land, din konto er registreret i. Hvis saldoen i basisvalutaen er for lav, trækker vi pengene fra den næste aktive konto med dækning.

Hvis der ikke er nok penge på nogen af dine valutakonti til at dække betalingen, vil betalingen blive afvist.

Få mere at vide om yderligere gebyrer for valutavekslinger i disse ofte stillede spørgsmål.

👉 For at forhindre, at en bestemt valutakonto bliver opkrævet: kan du enten sørge for, at der ikke er tilstrækkelige midler på den konto, eller deaktivere den i appen ved at trykke på Oplysninger under din saldo og vælge Skjul.

Hvis du vil vide mere om hævning af kontanter, når du er i udlandet, kan du læse denne artikel med ofte stillede spørgsmål.