Gebyrer for hævninger fra pengeautomater og udbetalinger under rejsen

Hvis du vil finde pengeautomater i nærheden af dig, skal du gå til appens startskærm og trykke på kortikonet øverst til højre. Vælg derefter Find pengeautomater i nærheden, så kan du se de tilgængelige pengeautomater.

Du kan hæve kontanter med dit Revolut-kort over hele verden, selvom nogle lande ikke understøttes. Du kan få mere at vide i denne liste over lande, som ikke understøttes.

Tænk på dette

Hævegrænser

Der er en månedlig grænse for, hvor meget du kan hæve i pengeautomater. Den specifikke grænse afhænger af din kontotype. Hvis du overskrider den månedlige grænse, vil der blive opkrævet et gebyr på 2 % for hver ekstra hævning eller et minimumsgebyr på kr.10. Se, hvad din grænse er ved at gå til din 'Profil' → Vælg 'Abonnement' → Vælg 'Hævninger i pengeautomater', og se din hævegrænse på skærmen. Du kan også læse mere om hævegrænserne i vores ofte stillede spørgsmål.

Vekselgebyrer

Vi opkræver et ekstra gebyr i weekenden – fra kl. 17.00 fredag til kl. 18.00 søndag (EST). Der er også et gebyr, hvis du overskrider grænsen for veksling i dit abonnement, hvilket også gælder hævninger i pengeautomater, som kræver en omregning. Du kan læse mere om vekselgebyrer i vores ofte stillede spørgsmål.

Gebyrer fra pengeautomatsudbydere

Nogle pengeautomatsudbydere opkræver deres egne gebyrer for at hæve penge i deres automater. Disse gebyrer fastsættes af pengeautomatsudbyderen og har ikke noget med Revolut at gøre. Når du bruger en pengeautomat i udlandet, skal du være opmærksom på eventuelle ekstra gebyrer, inden du bekræfter transaktionen. Disse gebyrer vises på automatens skærm.

Nyttig rejseinformation

Betal altid i den lokale valuta

Når du hæver penge i en pengeautomat, skal du altid vælge landets lokale valuta. Hvis du vælger din egen valuta, kan det resultere i et gebyr for dynamisk valutaomregning (DCC) (hvilket du kan læse mere om i vores ofte stillede spørgsmål), og at dine penge bliver vekslet til ufordelagtige valutakurser, som pengeautomatens udbyder har fastsat.

Du kan få mere at vide om betalinger med kort i udlandet i vores ofte stillede spørgsmål.