Chromatic Card

Vores Chromatic-kort er tilgængelige for kunder med betalingsabonnementer i Storbritannien, EØS og Schweiz. Kortene er gratis at bestille for brugere, der opgraderer til en højere ordning inden den udgangsdato for kampagnen, der vises i appen. Brugere med betalingsabonnement, der ikke opgraderer (herunder brugere med Metal-abonnement), eller dem, der ønsker at købe kortet efter kampagnens afslutning, vil kunne gøre det mod et gebyr, som vises i appen. Krom-kortene sendes gratis med standardlevering.

Hvordan bestiller jeg et Krom-kort?

• Gå til sektionen 'Kort' ved at trykke på kortikonet øverst til højre
  • Tryk på 'Tilføj ny'
  • Vælg 'Debetkort'
  • Vælg kortet "Chromatic", og fuldfør din ordre

Jeg kan ikke finde Chromatic Card

Sørg for, at du har installeret den seneste version af appen, og kontrollér igen.

Hvad er det specielle ved vores Chromatic Card?

Vores Chromatic Card ser ud som om, det har en ny farve, når du ser det fra en anden vinkel. Denne effekt opnås ved brug af en holografisk folie under det øverste plastiklag. Kortet er desuden fremstillet med en 60 % genanvendt PVC-kerne.

Vi har et begrænset antal kort til denne kampagne, så dit kort er kun tilgængeligt, så længe vi har det på lager.