Revolut-regnbuekort

Revoluts regnbuekort er tilgængelige for alle kunder med enhver type abonnement, hvis de giver en donation over minimumsbeløbet til ILGA-Europe via funktionen Revolut Donationer. Minimumsbeløbet for en donation varierer afhængigt af valutaen, men vises tydeligt på donationssiden for ILGA-Europe i Revolut-appen.

Sådan bestiller du et regnbuekort:

• Log på appen, og gå til ‘Hub’.
  • Tryk på 'Donationer'.
  • Find 'ILGA-Europe' ved at trykke på ‘Se alle’ i sektionen ‘Alle velgørenhedsorganisationer’, og donér så meget, du har lyst til, men mindst det minimumsbeløb, der er vist.
  • Når du har doneret, er regnbuekortet tilgængeligt fra velgørenhedsorganisationens donationsside eller via kortordreflowet i fanen 'Kort' (kortikonet øverst til højre)

Der opkræves et forsendelsesgebyr fra alle brugere, så du kan være sikker på, at 100 % af donationen går til velgørenhedsorganisationen.

Et regnbuekort kan bestilles én gang pr. Revolut-konto. Kortene er tilgængelige, så længe lager haves og efter først til mølle-princippet.

Kan du ikke finde regnbuekortet?

Når du har doneret minimumsbeløbet, skal du prøve at ændre fanen 'Materiale' i kortordreflowet til 'Plastik'. Herefter skulle regnbuekortet gerne være synligt i fanen 'Farve'.