Hvordan kan jeg se dokumenterne for min rejseforsikringspolice?

Du kan se eller downloade forsikringsdokumenter ved at trykke på 'Livsstil' i den nederste menu → 'Forsikring' → 'Rejse' → vælge en type → 'Alle dokumenter'.

Ordlyden af samtlige policer og dokumenter kan også ses på din XCover-konto. For at aktivere din XCover-konto skal du oprette en adgangskode via XCover-linket, trykke på 'Livsstil' i den nederste menu → 'Forsikring' → 'Rejse' → vælge en type → 'Få hjælp'.

Din XCover-konto er knyttet til den mail, der anvendes til din Revolut-konto. Du kan få adgang til XCover via Revolut eller ved at gå til dette websted.

Hvis din forsikringsudbyder er eller Allianz, skal du kontakte os via chat for at modtage dine forsikringsdokumenter. Du kan se din forsikringsudbyder, afhængigt af datoen for indgivelsen af forsikringskravet, ved at læse denne artikel.

Policen er kun tilgængelig i appen på det sprog, der tales i det land, din konto er registreret i. Giv os besked, hvis du har brug for policen på et andet sprog eller udskrifter af dine forsikringsdokumenter.