Hvordan får jeg en opdatering på min eksisterende anmeldelse?

Hvis du vil følge op på et eksisterende forsikringskrav, kan du kontakte udbyderen. Tryk på 'Livsstil' i den nederste menu → 'Forsikring' → 'Rejse' → vælg en type → 'Få hjælp'.

For at aktivere din XCover-konto skal du oprette en adgangskode via XCover-linket, trykke på 'Livsstil' i den nederste menu → 'Forsikring' → 'Rejse' → vælge en type → 'Få hjælp'.

Din XCover-konto er knyttet til den mail, der anvendes til din Revolut-konto. Du kan få adgang til XCover via Revolut eller ved at gå til dette websted.

Hvis du har et igangværende forsikringskrav hos Allianz, kan du kontakte deres kundeservice:

Kundeservice:

• Telefon: +35315267980 (8:00 – 18:00 (CET) Man. – Fre.)
  • Mail: claims.awpeurope@allianz.com

De fleste forsikringsselskabers telefoner er åbne fra 9.00 til 17.00 (CET). Hvis du ikke kan kontakte udbyderen direkte, skal du give os besked.