Er jeg kvalificeret til rejseforsikring?

Vores rejseforsikringspolice leveres som en fordel med Premium-, Metal- og Ultra-abonnementer.

Du behøver ikke bruge din Revolut-konto til at betale for rejsen for at være berettiget til dækning.

Krav til dækning:

• Du skal være bosiddende i Storbritannien eller EØS (undtagen Gibraltar og Schweiz).
  • Du skal være mindst 18 år gammel.
  • Din primære bopæl skal stemme overens med adressen på din Revolut-konto.
  • Din rejse skal opfylde definitionen på en rejse.

Kvalificerede børn (herunder stedbørn, plejebørn, adopterede børn eller børn, der er i gang med at blive adopteret) må højst være 17 år gamle på rejsetidspunktet. Børnene skal rejse med kontoens indehaver.

Dækningskrav angående ægtefæller eller samlevere for Metal- og Ultra-kunder:

• En ægtefælle, samlevende eller registreret partner.
  • En samlever er en person, som du har levet sammen med i de seneste 12 måneder, og som er mindst 18 år gammel.
  • Vedkommende skal rejse sammen med kontoindehaveren.
  • Vedkommendes primære bopæl stemmer overens med landeadressen for Revolut-kontoens indehaver.
  • Børn, der er på en rejse, som opfylder definitionen af en rejse.

Se din forsikringspolice i appen ved at trykke på 'Livsstil' → 'Forsikring' → 'Rejse' → vælge en type → 'Alle dokumenter'.