Revolut Business

Ét sted til administration af alt, der har med Business at gøre. Opret i dag.

Få mere ud af din firmakonto med effektive værktøjer, som giver dig fuld kontrol over økonomien. Brug mindre tid på administration og mere tid på at fokusere på det vigtige – din virksomhed.

Det er nemt at oprette en konto online, mens du sidder ved skrivebordet. Når du åbner en firmakonto med flere valutaer, kan du kontrollere forbruget med firmakort og veksle, sende og modtage penge i flere forskellige valutaer til gode kurser.

Få mere at vide om Revolut Business.