Hvem er Rita?

Rita er vores Revolut-chatbot, og hun er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål om vores tjenesteydelser. Hun kan dog ikke hjælpe med komplekse handlinger såsom at tjekke saldoen på din konto, finde en overførsel eller hjælpe dig med at bekræfte din identitet.

Sådan starter du en chat med Rita:

• Tryk på dit profilbillede eller dine initialer (i det øverste venstre hjørne).
  • Åbn sektionen 'Hjælp'.
  • Vælg den relevante kategori.
  • Vælg et emne, som du har brug for hjælp med.
  • Tryk på knappen Chat med os.

Når du har trykket på knappen, bliver chatten åbnet, og her møder du Rita! Hvis Rita ikke kan løse dit problem, sender hun dig videre til en af vores kundeservicemedarbejdere.

Hvis artiklen ikke kunne hjælpe dig videre, så er der mere hjælp at hente! Hvis du har et specifikt spørgsmål, kan du bruge 'Chat med os'-knappen og få hjælp med det samme. Hvis knappen ikke er synlig, så betyder det, at vi har andre løsningsforslag til netop dit problem. Se siden Kontakt os, hvor der er en række muligheder, der kan afhjælpe dit problem.