Hvordan deler jeg feedback med Revolut?

Vi opfordrer dig til altid at kontakte os og dele dine ideer til, hvordan Revolut kan blive bedre. Hvis du vil indsende din feedback, kan du når som helst gøre det via mail.

Hvordan sender man feedback via mail?

Du kan sende dit forslag via mail til feedback@revolut.com.

Takket være dine mails kan vi forbedre eksisterende funktioner og introducere nye produkter, der er skræddersyet til dine behov. Selvom det ikke er muligt at besvare hver feedbackmail, læser vores relevante teams al feedback, vi modtager.