Hvor kan jeg se cashback for mit abonnement?

Vi håndterer betalingerne, så du behøver ikke bekymre dig om det. Så enkelt er det – cashback for abonnement bør automatisk krediteres til din hovedkonto, når dit køb er blevet fuldført.

Du kan se cashback for dit abonnement, relevante transaktioner og meget mere ved at gå til din 'Profil' → 'Dit abonnement' → banneret 'Cashback optjent til dato' → kilden til 'cashback for abonnement'.

Du kan også trykke på kontovælgeren under din saldo → 'Pockets' → 'Cashback for abonnement'.