Kom godt i gang med Revolut

Betingelser

Du skal være fyldt 18 år og have lovligt ophold i et understøttet land.

Hvis du er mellem 6 og 17 år, kan du få mere at vide om vores <18-konti.

Du må kun have én privatkonto

Du kan kun have én privat Revolut-konto, selv i forskellige lande.

Når du har åbnet en privatkonto, kan du vælge at gøre din Revolut-konto til en fælleskonto eller åbne en Pro-konto.

Påkrævede oplysninger

For at kunne åbne og bruge din konto skal du oplyse følgende:

• Et gyldigt mobiltelefonnummer
  • En gyldig e-mailadresse
  • Personlige oplysninger, herunder, men ikke begrænset til: din nuværende adresse, fødselsdato, dit fulde navn og dit/dine statsborgerskab(er)
  • Et gyldigt dokument, der er udstedt af myndighederne, til identitetsbekræftelse
  • En selfie for at beskytte din konto.

Du vil muligvis også blive stillet nogle spørgsmål om dig selv og formålet med din konto. Dine svar på disse spørgsmål vil ikke have indflydelse på, hvorvidt du opfylder betingelserne.

Hjælp til upload af dokumenter

Er Revolut gratis?

Det er gratis at oprette og bruge en Revolut-konto. Du kan opgradere din konto til et af vores betalingsabonnementer for at spare penge på gebyrer og få adgang til ekstra fordele.

Læs om Revoluts forskellige abonnementer