Hvad er forskellen mellem begrænset adgang og fuld adgang til webappen?

Begrænset adgang

Når du har begrænset adgang til webappen, kan du se dine transaktioner, spærre dine Revolut-kort og ændre dine kortindstillinger.

Dette gør det muligt for dig at sikre din Revolut-konto, hvis du mister adgangen til Revolut-appen på din mobil på grund af en nødsituation.

Fuld adgang

Når du får fuld adgang til webappen, kan du udføre flere transaktionshandlinger. Du kan bl.a. handle med kryptovaluta, indsætte penge, oprette udgående bankoverførsler og meget mere.

Du kan få mere at vide om, hvilke funktioner der er tilgængelige med fuld adgang, i vores ofte stillede spørgsmål.