Hvordan donerer jeg penge til ukrainske flygtninge gennem Revolut?

I øjeblikket er det muligt for kunder i landene, der er nævnt nedenfor, at donere penge til ukrainske nødhjælpsindsatser via vores velgørenhedspartner, Røde Kors.

Din donation til Røde Kors finansierer humanitær bistand og førstehjælp til dem, der er berørt af konflikten i Ukraine.

Det er nemt at donere. Du kan vælge at give en engangsdonation, oprette en tilbagevendende overførsel eller runde småpenge op, når du foretager Revolut-køb. Som det altid er tilfældet med Revoluts velgørenhedsdonationer, er donationer til Røde Kors øjeblikkelige og gratis, og 100 % af de penge, der gives, går til velgørenhedsorganisationen.

Lande, hvor det er muligt at donere til nødhjælpsindsatsen i Ukraine via Røde Kors:

Storbritannien, Schweiz, Singapore, Australien og hele EEA. Vi arbejder aktivt på at tilføje flere lande.