Hvordan lukker jeg min konto?

Selvom det er trist at se dig forlade os, er vi klar til at hjælpe dig, hvis du beslutter dig for at lukke din konto.

Når du lukker din konto, skal du sikre dig, at du opfylder følgende opsigelseskrav.

Ophørsbetingelser:

• Opdater din app til den nyeste version.
  • Luk alle valutakonti (herunder eventuelle kryptovalutaer).
  • Luk dine opsparingskonti.
  • Nedgrader dit abonnement til Standard.
  • Luk din handelskonto.
  • Sørg for, at du ikke har afventende transaktioner eller aktive abonnementer.
  • Sørg for, at du ikke har aktive konti til personer under 18 år.
  • Sørg for, at du ikke har aktive forsikringer.
  • Sørg for, at du ikke har åbne anmodninger om tilbageførsel.

Hvis din saldo er for lav til at lave en udgående overførsel til en ekstern bankkonto, kan du i stedet vælge at:

• overføre pengene til en ven med Revolut via en intern overførsel
  • donere de resterende penge til en velgørenhedsorganisation. Du kan donere pengene ved at trykke her

Hvis din konto har en saldo på 0 kr. (inkl. enhver kryptovaluta), og der ikke er nogen aktive abonnementer eller transaktioner, der står som ventende, og alle andre betingelser er opfyldt, bør du kunne lukke din Revolut-konto her.

Sørg for at downloade og gemme alle erklæringer, som du kan få brug for til fremtidig reference.

Vi sender dig en bekræftelse på lukningen, når processen er afsluttet.

Vi opbevarer dine data i {userData.revKeepsFor} år for at overholde lovgivningsmæssige krav vedrørende hvidvask af penge.