Jeg har mistet adgang til en enhed, hvor min passkey er gemt

Hvis du mister adgang til en enhed, hvor din passkey er gemt, har du muligvis stadig adgang til dine passkeys. Det afhænger af, hvor du gemte din passkey. Hvis du gemte den i browseren (Chrome), Cloud/Google Cloud/Apple Keychain eller Password Manager, kan du finde den fra enhver anden enhed, som er forbundet til det lager, hvor din passkey er gemt.

Du kan også tilbagekalde en passkey via Revoluts mobilapp eller web-app:

1. Gå til dine 'Indstillinger' fra din profil ved at klikke i det øverste venstre hjørne.
  2. 'Sikkerhed og privatliv' → 'Passkeys'.
  3. Vælg den relevante passkey fra listen med passkeys.
  4. Tryk på knappen 'Tilbagekald'.