Jeg har mistet adgang til min passkey

Hvis du mister adgangen til din passkey, kan du logge på Revolut med din adgangskode og 2FA (tofaktorgodkendelse). Adgang til og gendannelse af din passkey sker på din Apple, Google eller Microsoft cloud-konto, så du skal sørge for at sikre denne konto.

Du kan også tilbagekalde en passkey via Revoluts mobilapp eller web-app:

1. Gå til dine 'Indstillinger' fra din profil ved at klikke på ikonet i det øverste venstre hjørne.
  2. 'Sikkerhed og privatliv' → 'Passkeys'.
  3. Vælg den relevante passkey fra listen med passkeys.
  4. Tryk på knappen 'Tilbagekald'.