Fordelagtige partnerskaber, der er inkluderet i Premium- og Metal-abonnementer

Nedenstående fordele gælder kun for Premium- og Metal-kunder i udvalgte lande.

Tryk på profilikonet i øverste venstre hjørne på skærmen → vælg 'Dit abonnement' → rul ned, vælg fordelen, og følg instruktionerne for at få adgang til den.

Herunder er der en oversigt over de fordele, du kan få adgang til som Premium- eller Metal-kunde.

Freeletics Training Coach-abonnement:

Få adgang til en digital personlig træner ved hjælp af menneskeligt assisteret kunstig intelligens, så du kan lære af 55 millioner brugere verden over og finde ud af præcis, hvilke øvelser og workouts der passer bedst til dine evner og mål. Du kan også få workoutplaner, der er skræddersyet specielt til dig, samt effektiv HIIT-træning.

NordVPN Standard-abonnement til Premium-kunder:

Få adgang til sikker højhastigheds-VPN med malwarebeskyttelse, sporing og annonceblokering.

NordVPN Plus-abonnement til Metal-kunder:

Sammen med det, du får med NordVPN Standard, får du også adgangskodestyring på tværs af platforme og en scanner for databrud.

SleepCycle Premium-abonnement:

Start dagen fuld af energi med Sleep Cycles intelligente vækkeur og søvnregistrering, der er designet til at:

• vække dig forsigtigt, mens du er i din letteste søvnfase
  • visualisere dine søvntendenser via daglige søvngrafer
  • registrere snorken, snakken i søvne og andre lyde, der påvirker din søvn med patenteret lydteknologi.

Picsart Gold-abonnement:

Indløs en måneds GRATIS Picsart Gold, og få adgang til AI-drevne værktøjer til at designe, redigere, tegne og dele indhold hvor som helst. Med en massiv samling open source-indhold har brugerne adgang til millioner af fotos, klistermærker, baggrunde, skabeloner og meget mere. Se vilkårene i appen for at få flere oplysninger.

Standard Digital-abonnement på Financial Times for Metal-kunder:

Få fuld digital adgang til indhold i Financial Times, herunder globale nyheder & analyser, ekspertudtalelser, specialfeatures, FirstFT-nyhedsbrev, videoer & podcasts, FT Edit-appen og 10 gaveartikler pr. måned (appen er tilgængelig både til Android og iOS).

Tinder Plus-abonnement til Premium-kunder:

Tag kontrol over din oplevelse med Tinder Plus, og få styring over, hvem der ser dig, ved at vælge kun at blive set af folk, du kan lide. Få også ubegrænsede tilbagespolinger med så mange ekstra chancer, som du har brug for, og match med mennesker over hele verden, uanset hvor du befinder dig.

Tinder Gold-abonnement til Metal-kunder:

Sammen med fordelene ved Tinder Plus kan du også få adgang til Ubegrænsede likes, Boost og 5 ugentlige Super likes.

1 WeWork-pas pr. måned for Metal-kunder:

Få adgang til en smukt designet arbejdsplads med højhastighedsinternetforbindelse og ubegrænset te og kaffe.

Du kan indløse passet på alle WeWorks lokationer, hvor "On-Demand" er aktivt. For indeværende er "On-Demand" aktivt i Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Irland, Nederlandene, Polen, Spanien, Sverige, Australien, Singapore, Storbritannien og USA. Tjek den opdaterede liste på WeWorks-websted eller i appen.

ClassPass til Metal-kunder:

ClassPass giver dig adgang til motionscentre & fitnesscentre i verdensklasse, kreditter, så du kan booke træningstimer, eksklusive priser, kampagner i appen med mere. Få 10 kreditter pr. kalendermåned med Metal. Du kan se flere oplysninger under vilkårene, der er angivet i appen.

👉 Hvis du afslutter dit Premium- eller Metal-abonnement, mister du automatisk adgangen til disse fordele.