Hvordan bekræfter jeg min mail?

Du skal bekræfte din mailadresse, så du kan modtage al den vigtige kommunikation fra Revolut og holde din konto funktionel.

Hvordan bekræfter man en mailadresse?

1. Gå til din profil ved at trykke på profilikonet i øverste venstre hjørne af appen.
  2. Vælg 'Konto' og derefter 'Personlige oplysninger'.
  3. Indtast din mailadresse, og følg instruktionerne i appen.
  4. Gå til mailkontoen på din mobilenhed, og tryk på det link, vi har sendt dig.

iOS: links skal åbnes i Safari

Android: links skal åbnes i den samme profil, som du har din Revolut-app i (hvis du har en separat arbejdsprofil).

Har du ikke modtaget mailen?

Tjek din spammappe (Gmail-brugere modtager den muligvis i fanen 'Tilbud' eller 'Kampagner').

Virker knappen 'Bekræft' ikke?

• Luk alle faner i din browser
  • Tryk længe på knappen 'Bekræft', og indsæt linket i en browser, f.eks. Chrome eller Safari