Opdater mine skatteoplysninger

Som en finansiel institution skal vi indsamle oplysninger om dit/dine skattemæssige hjemsted(er). Vi skal bruge et bestemt skatteregistreringsnummer (TIN) afhængigt af landet for at bekræfte din skattemæssige status.

Du vil blive bedt om at bekræfte dit skattemæssige hjemsted, når du opretter dig. Du kan også få en meddelelse om at bekræfte dit skattemæssige hjemsted igen.

Hvis dit skattemæssige hjemsted ændrer sig, skal du sørge for at opdatere det i appen.

Sådan opdaterer du dine skattemæssige hjemsteder

1. Åbn vores mobilapp.
  2. Gå til din profil (øverst til venstre på startskærmen).
  3. Tryk på 'Konto'.
  4. Tryk på 'Personlige oplysninger'.
  5. Tryk på 'Skattemæssige hjemsteder'.
  6. Tilføj eller ændr et land, og indtast det påkrævede identifikationsnummer.

Det kan tage op til én hverdag at gennemgå dine oplysninger og fjerne eventuelle begrænsninger.

Jeg har ikke det nødvendige ID-nummer

• Du har 90 dage fra oprettelsestidspunktet eller fra den første besked om dine skattemæssige hjemsteder til at opdatere dine oplysninger om bopæl.
  • Hvis dit land ikke står på listen over skattemæssige hjemsteder, behøver du ikke at angive oplysninger.
  • Hvis du venter på et dokument i mere end 90 dage, eller hvis du ikke kan få fat i det rigtige dokument, skal du trykke nedenfor for at komme i kontakt med vores kundeservice.